Ervaringen van patiënten

Ervaringen van patiënten

Ik heb nu 3 jaar last van hielspoor. Na van alles geprobeerd te hebben was Sandra zo een beetje mijn laatste hoop. Het is helaas nog niet weg, maar zeker al een stuk minder! Ook met het stoppen met roken heeft Sandra mij geholpen. 1 keer acupunctuur gehad en heb geen sigaret meer aangeraakt. Geen ontwenningsverschijnselen en ook geen trek! Bedankt Sandra voor je hulp Sandra.

— Brenda, 27 jaar, verpleegkundige

Ik ben een vrouw van 35 jaar en 8 maanden geleden bevallen van een prachtige dochter.

Door de zwangerschap en de eerdere miskramen heeft mijn lichaam nogal wat te lijden gehad. Mijn billen, buik en vooral mijn benen zaten onder de cellulitis. Ik heb zodra het weer mocht wat behandelingen bij een professionele salon gehad en heb daar heel veel geld naartoe gebracht met belovende resultaten maar uiteindelijk 500 euro lichter en nog steeds cellulitis.

Toen kwam ik bij Sandra terecht en ik vertelde mijn verhaal. Zij beloofde me tenminste niets en bood mij wel gelijk hulp in de vorm van quasha i.c.m. cupping aan. Nu 8 Cupping behandelingen verder ben ik bijna geheel vrij van mijn cellulitis. Ik voel me weer zekerder en durf zelfs weer een rokje aan.

Ben Sandra daarom enorm dankbaar voor de goede zorgen, bekwaamheid en de interesse in mijn probleem. Ze weet echt waar ze mee bezig is en heeft alle tijd in alle rust voor je. Kortom een echte aanrader!!

Veel liefs Angelique

— Angelique – 35 jaar, Zaandam

Wat een bijzondere ervaring….
Ik was toe aan balans, rust, ontspanning, ik voelde dat mijn lijf “vast” zat.
Door een vriendin op acupunctuur gewezen en via internet bij San Jiao terecht gekomen.

Ik ben 39 jaar, vrouw, moeder, partner.
We waren al 1 ½ jaar bezig om zwanger te worden. Door alle stress in mijn lichaam leek het wel of ik blokkeerde. Ik heb 1 miskraam gehad en was hierna erg onregelmatig en verloor veel bloed.
Ook had ik al 2 jaar nek/schouderklachten door overbelasting. 7 maanden fysio gehad maar bleef wisselend klachten houden.
Inmiddels ben ik 10 behandelingen verder: ik heb meer energie, minder lichamelijke klachten, meer gevoel van rust/balans in mijn lijf! Ik ben nu 4 weken gestopt met roken. De zwangerschap? Dat weet ik op dit moment nog niet.

Ik keek uit naar mijn wekelijkse afspraak; ik laad letterlijk op; de naalden helpen mij, de muziek, de tijd voor mij en de massage…..
Ook met mijn voeding ben ik bewuster bezig, dit voelt ook goed.
Sandra is een mooi mens, straalt rust uit en neemt de tijd.
Ik ben dankbaar en blij dat onze wegen elkaar hebben gekruist.
Ik kan het iedereen aanraden!

— Zara, 39 jaar, Zaandam

Ik ben in maart 2014 begonnen bij Sandra.

Had al sinds mijn 18e last van schouder en rugklachten. Ben nu 34 jaar. Dus 16 jaar lang had ik deze klachten. Ben vaak naar de huisarts gegaan, naar mensendieck, fysio. De klachten gingen maar niet over.

Op een gegeven moment dacht ik dat ik altijd met deze klachten moest rondlopen. Ben zelf doktersassistente. Bij een nascholing op een revalidatiecentrum, pijnpoli heeft 1 van de artsen aangegeven dat hij zelf zich heeft verdiept in Acupunctuur. Hij had bij zijn vriendin die rugpijn had een paar naaldjes gebruikt en had gelijk effect hierbij. Dat is mijn keerpunt geweest. Ben gaan kijken op internet. Heb een afspraak gemaakt bij Sandra. Uit zoveel praktijken heb ik haar uitgekozen, zonder dat ik wist wie ze was. Gewoon op mijn gevoel afgegaan.

Oh wat ben ik blij dat ik bij haar terecht ben gekomen. Nu 9 maanden later ben ik gewoon klachtvrij. Ik kan niet beschrijven hoe blij ik ben. Ik bleef soms dagen in bed liggen door mijn pijn. Voelde me net een oude vrouw. Mijn kinderen vonden het niet leuk dat ik altijd “ziek” was.

Omdat mijn klachten al heel lang bestonden, heeft de behandeling wat langer geduurd. Bij elke behandeling heb ik dankzij de wijze en goede adviezen en erg vriendelijke houding mijn hoop niet opgegeven.

Sandra is echt een acupuncturist, die je niet overal tegenkomt. Ze ondersteunt je zowel psychisch als lichamelijk. Nu zijn mijn schouderklachten over en ga ik in het nieuwe jaar beginnen voor mijn hooikoorts klachten. Ik geloof er 100% in dat deze ook over zullen gaan.

Tenslotte, Sandra ik ben je heel erg dankbaar, je hebt me verlost van mijn heftige klachten die ik al 16 jaar had. Ik wens je het allerbeste van alles.

— R. Basan 5/4/1980, doktersassistent, Zaandam

Helaas zijn mijn klachten, gevoelloze stuk van voet en kuit na hernia niet over, wel minder!! Tevens geeft Sandra goede adviezen en hulp waar nodig!

— Jeannette, 43 jaar, Amsterdam

Ik ben blij dat ik het gedaan heb, want na een week heb ik niet meer overgegeven en daarna ging het steeds beter.
Ik was de wanhoop nabij, doordat ik me zo beroerd voelde, maar nu kan ik weer genieten van de zwangerschap.

— Marina, 28 jaar, Wormer

Ik heb het niet zo op met naalden, maar na positieve ervaringen van familie wilde ik het toch proberen!
Helaas zijn mijn klachten, gevoelloze stuk van voet en kuit na hernia niet over, wel minder!! Tevens geeft Sandra goede adviezen en hulp waar nodig!
Stijve nek, verkoudheid, stimulans afvallen, vocht etc. Een aanrader!
Gr. Jeannette

— Jeannette, 43 jaar, Amsterdam

Toen ik bij 16 weken zwangerschap nog steeds ontzettend misselijk was heb ik de stoute schoenen aangetrokken en voor Acupunctuur gekozen. Ondanks mijn angst voor naalden.

Ik ben blij dat ik het gedaan heb, want na een week heb ik niet meer overgegeven en daarna ging het steeds beter.
Ik was de wanhoop nabij, doordat ik me zo beroerd voelde, maar nu kan ik weer genieten van de zwangerschap.

Sandra is een rustgevende vrouw waarbij je je meteen op gemak voelt. Hele prettige sfeer.

— Marina, 28 jaar, Wormer

Sinds mijn 15e had ik last van migraine. Maar nu, na 6 maanden behandeling, ben ik hiervan af.

— Sascha Boom, 22 jaar, Assendelft
Share